merhaba kızlar3 aylık oğlum var emme süreleri uzadı acaba oyuna dalıyorda mı emmiyor diye düşünüyorum bende 1-1,5saatte bir azda olsa emziriyorum. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar
Neslihan Bizde aynıyız canım. 3. ayından sonra kısa kısa emmeye başladı. Bazen emmek bile istemiyodu. İstediği zamanlarda emzirmeye devam et. Artık büyüdüğü için sütünün doyuruculuğuda artıyo daha tok tutuyo. ☺️
Neslihan çok normal canım benim oğlum da öyleydi doktorumuza sordum oda 3 aylık olmuş zaten saatli emezirmene gerek yok o aciktiginda sana belli eder zaten dedi 😊
TugsemEce kilo azalması olucak diye korkuyorum zaten acıkınca durmuyo bazen de ona fırsat vermiyorum o zmn da kusuyır sürekli 😞tok olduğu için fazla gelior demekki. Anne yüreği işte açtır dye dayanamıyoruz ☺️
Neslihan Zaten biz anneler çok evhamlıyız. Olmayacak şeyi bile kafamızda kuruyoruz. 😂 Kilo kaybı olmaz canım merak etme. Kızım 5 aylık oluyo artık gündüzleri 2 sefer zor emziriyorum. ☺️
TugsemEce aynen çok doğru teşekkürler canım
TugsemEce benmkide öyle bnde memeyi bırakacak diye çok korkuyorum. 5aylık doğru süzgün 2kere felan emiyo
Saremsi Aynen canım ama bırakmazlar inşallah. Bazen o kadar uzun süre emmek istemiyo ki kaç saat önce emzirdiğimi unutuyorum. Ek gıdaya başlayınca tamamen bırakır diye endişeleniyorum ama bakalım. 😒
TugsemEce bn bişeyler yediriyorum kilı problemimiz oldu ğu için
Saremsi Bizim Çok şükür kilo sorunumuz yok. Yavaş yavaş meyvelerin suyunsan falan yalatmaya başladım ama tam olarak geçmedim ek gıdaya. Bu ay sonra geçicez inşallah. 😌
Bizde 3,5 aylığız doktor 3 saatte bir emzirmemi söyledi