Prensescik Hicbiseyi yoktu az önce ölçtüm alnı 37.7 kulağı 38 çıktı ağzı surekli elinde agzida akıyor çok calpol verdim 5 aylık bu arada
Mervenuh Prensescik diş ateşi olabilir benim oğlumda 5 aylık diş çıkardı ama dikkat edin ateşi 39.1 olmuştu doktora götürdük altıncıl diye Bi hastalık varmış o tetiklemiş bizim ateşi iğne yaptı öyle düştü evde ılık duş ateş düşürücü filan vermiştik düşmemişti
Ilk_mucizem60 Prensescik cumartesi günü bizim ateşimizde birden çıktı 2 gün sürdü kan testi filan yapıldı viral bir enfeksiyon olduğu söylendi benim bebegim 6.5 aylık
Sdkanur Prensescik 37 3 fln oldu daha da yukselmedi dun gece sabah baktim patlamis bugun hic ateslenmedi cok şükür
koalaninannesii Prensescik Ben ilk oğlanda hiç bilmem sabah bakardım dişi çıkmış 2 ci daha 3, 5 aylık ne yaşıycam hiç bilmiyorum ama sürekl takip yapın çok çıkarsa mutlaka Dr gidin
Prensescik Sdkanur büyük kızımda ateşi var Bogaz enfeksiyonu ondanmi geçti acaba dislerindende çok zoru var yarın götürucem doktora ne dicek bakalim