balyanak58 Bayanlar acil cevaba ihtiyacim var lutfenn Maflor gaz ilacibgunde kac kez kacar damla kullaniliyor. 🤔
aselinannesiiiiiiii balyanak58 acı elma yağı al aktardan 1 damla kadar bile yetiyor ayaklarının altına masaj yap gaza iyi geliyor
Asl90 aselinannesiiiiiiii belki bilmiyorsunuz diye yazmak istedim çok zararlı bir yağ bilginiz olsun mümkünse sizde kullanmayın
balyanak58 Busra2326 sab simplex kullaniyorum aslinda onu bitirdim elimde maflor var pazartesi günü doktor kontrolum olacak idareten kullanmak icin soruyorum
Asl90 balyanak58 maflor gaz damlası değil probiyotik. Aşırı gaz varsa başka bir damla alın. Sakın şu acı elma yağını denemeyin aşırı zararlı lütfen. Nurs harveys colex ( ismini yanlış yazmış olabilirim) şuruba bakın bir 5 ay boyunca kullandım
balyanak58 Asl90 Nurse harveys elimde var aslinda ilk kullanimda fayda etmedi biogaia ile birlikte kullaniyordum yalniz sonradan farkettim ki dozunu az veriyormusum o arada sap simplex e başlamıştim. Siz nurse harveys in kullanim şeklini hatırlıyor musunuz
aysecbnoglu balyanak58 günde bir kez 6 damla akşam yatacağında verirsen daha iyi olur geceyi rahat atlatır
balyanak58 Ozooo nurse harveys kullanımı nasil ben kullandim ama sanirim eksik dozdan dolayi etkisi olmamis nurse ile biogaia bir kullandim.
aselinannesiiiiiiii Asl90 benim Bi ablam kullandı banada o tavsiye etti hiçbir sorun yaşamadım oda yaşamadı çocuğu 3 yaşında şimdi maşallah gaz sorunu da kalktı ortadan
Damla29 balyanak58 ben nurse ve biogai bir kullnıyorum nurseyi sabah akşam 15 damla biogai 3 damla günde 1 kez aslında nurse sabah öğle akşamdı ama 2 ye indirdim suan rahatlıkla cıkarıyoruz gaz arada bir mız mız oluyor ama oda kucak istediği için