Uygarben selosunannesi canım üzgünüm ama olabilir. Bende sağıp veriyordum şu an nerdeyse tamamen kesildi diyebilirim çocuğum daha 45 günlük. Senin imkanın varsa mutlaka emzir ben emziremediğim için oldu 🙁
Sardunya21 selosunannesi kesilecek diye birşey yok sadece sağarak sütünü çoğaltan da duydum benim de azaldı emmediği için sonunda kesildi ama benim başından beri azdı emse bile bence bünye meselesi olumlu düşün canını sıkma
Deletedmom_78 selosunannesi sütun kesilecegi icin degil goguslerin terbiye oldugu icin yumusuyor endise etme ☺️
Uygarben selosunannesi aynı şekilde canım ya kıyabiliyorsan zorla aç bırakıp emzir diyenler var ama ben yapamadım açıkçası. Süt de bitti emme de 🤷♀️ Size de kolay gelsin canım benim
Arzum35 selosunannesi ilk zamanlar süt çok oluyor tazikli gibi daha sonra bebeğin ihtiyacına göre dengeleniyor göğüsleriniz boş gibi gelse de merak etmeyin bebeğe yetecek kadar var
Mihrimahim16 Memeler sönmedi alıştı terbye oldu….2 saat arayla sağ bol bol su iç süt yapıcı şeyler ye…