Minikprematurepoyrazz Kizlar çocuğunun genetik hastalığını sonradan öğrenen var mı doğduktan sonra benim bebeğim sekiz aylık ve genetik hastalıktan supheleniyorlar
Alabilgic3434 Minikprematurepoyrazz ilk defa duydum üstte kalsın geçmiş olsun canm rabbim sağlık versin herkese
Minikprematurepoyrazz Elf33 yok havale değil canım kafasında şekil bozukluğu var yüz yapısı değişik diyorlar bilmiyorum
T-24 Minikprematurepoyrazz hastalığın adı: gen duplikasyonu teşhisi ise : kan tahliliyle belli oldu moleküler karyotipleme testin adı da doğuştan kepçe kulak ama biraz değişik yüksek damak var oturması emeklemesi yürümesi yani ince ve kaba motor yaşıtlarından geriden geliyor bir çok kontrollerden geçti nöroloji metabolizma kalp genetik gen testinin sonucu böyle çıkınca tedavi ayarlandı fizik ve özel eğitim başladık
Minikprematurepoyrazz T-24 benim bebeğim de sekiz aylık oturamiyor daha desteksiz ondan da suphelendiler
Deletedmom5284 Minikprematurepoyrazz evet ben sonradan öğrendim çünkü anne karnında belli olmuyor bu hastalık