Duygu_yilmaz59 Kizim 1 bucuk yaşında banyoyu hic sevmiyor zaten hava soğuk diye haftada 1 yıkıyorum onuda zorla yıkarken kafasından akan köpüklü suyu yutuyor cok değil ama gene yutuyor ağzını kapatıyorum gene açıyor böyle su yutan bebeler varmi
BirAlparslanAnnesi Duygu_yilmaz59 şampuanınız temiz içerikli ise sıkıntı olmaz. Benim oğlumda hep ağzını açıyo
birmelekannesiiio Duygu_yilmaz59 evet çoğu bebek yapar onu zaten ben köpüklüyken arkaya doğru akıtıyorum köpüklü suyu yutmasın diye
laudarte Duygu_yilmaz59 Yüzüne su gelmemesi için sapkalar var ondan alın isterseniz iyi oluyor. Bende kullanıyorum
laudarte Duygu_yilmaz59 çokta uygun fiyatı e bebekte var veya netten bakabılırsınız. En kotü evden bı sapka takın 🤪
Mlkko Duygu_yilmaz59 benim oğlum çok seviyor banyoyu kafasını yıkayana kadar 🥲 kafaya su dökünce hemen kalkıp kaçmaya çalışıyor. bence su yutmayan cocuk yoktur. Ama bunun için aparat var hiç durmuyorsa onu kullanabilirsiniz
Bebegimm1 Duygu_yilmaz59 ben kuvetinde yikiyorm hala yikarken mesela suyun icine sevdigi seyler koyun birden bire suya sokmayin ilk alistirin yada farkli odada yikayin oyun yaparak sevdirin muzik açın yada birlikte girin
Duygu_yilmaz59 Bebegimm1 canim neler yapıyorum su balonları aldim su oyuncaklari şarkı açıyorum yok sevmiyor