Kuzey1 Benim oğlumda pişik olmuştu hangi kremi denediysem hicbiri fayda etmedi. Sonra hakiki zeytinyağını ocakta kokusu çıkana kadar yaktim soguduktan sonra sürdüm gunde bi kac defa ve hemen geçti
Durununannesi11 dilaraefe aynıydı işte canım 1 günde destini kabarcıkları azalttı nerdeyse yok etti 2 . gün bu gün kızarıklarda tek tük kalmış bide sabah akşam yıkıyorum doktorda yıkafığımı döyledim devaö et dedi iyi yapıyosun dedi
Durununannesi11 dilaraefe dene canım e bebekte var başka yerlerde de vardır varsa bulunduğun yerdr eb ebebkten direk al
Ruvi dilaraefe o zmn bişey diyemiyorum canım doktorun verdiklerini kullan bakalım geçirebilir ama yıkayamıyosan sil aynı zamanda ılık suyla sıcaktan oluyo malum bu tarz şeyler geçmiş olsun bu arada 🙂
Deletedmom378 dilaraefe sudocrem i öneririm ama açık yerlerine gece sürmelisiniz bu kremi yoksa beyazlık kalır hemen geçiriyor ve devamlı nemli yağlı tutun oranı
Deletedmom378 dilaraefe yıkayamayacak olduğun zamanlarda da eczaneden saf gül suyu al onunla sil boynunu