Lulemom 5 ay 20 günlük bebeğim. Yoğurt, havuç, balkabağı tadımı bitti. Bi tek patates vermedim daha. Öğlen balkabağı yedi. Şimdide elma versem olur mu. Alerjik bi durum olmadı şimdiye kadar.
laudarte Lulemom verilebilir 5. Ayda baslamıştım. Haslayıp veya rendeleyip veya eline verebılırsını blw yöntemi
Lulemom Gokce122 ya aslında öyle ama zaten yedikleri 1 damla 😄 sevmedi tükürdü hep. Bi tek balkabağını bi kaşık yemişse yemiştir. Midesine bişe gitmiyo yani. 🙊
Lulemom laudarte doktor cam rendede rendele ver demişti ama tüm tadımlar bittikten sonra diye anlattı. Bizim sırada patates var daha. 😄
1995 Lulemom mwrhaba oglum 6 aylık oldu patatesle başladım yemedı nasıl yapıp verdınız ben mı yanlış yapıyom acaba 🤷🏻♀️
Lulemom 1995 bi tek patates vermedim henüz. Ona sıra gelmedi daha 😄 diğerlerini de sevmedi zaten. Tükürdü hep. Buharda haşlayıp çatalla ezip verdim. Doktor öyle yap dedi
-erCansu- 1995 ben patates haşlayıp içine sütümden koyuyodum bide mınnak tereyag tat versin diye 😅 püre yapıyodum yanı ben çok severım oglum 3 yasında hala sevıyor 😬
Vera04 1995 bebeğim 5 ay 7 günlük bugün patatesi haşladım çatalla ezip içine çok az zeytinyağı bir de sütümü sağıp verdim gayette sevdi kızım. Bugün ilk günümüzdü tadımlık değil de doyumluk oldu gibi çok sevdi ondan 🙈😂
laudarte Lulemom 2 ogun verıyordum sabah ve oglen. Meyvayı eline kendısı yıyebıldıgı kadar hem blw oğrenmış oluyor. Siz yine tadımınızı yapın daha sonrada elma veya armut verebılırsınız
1995 Lulemom benımkıde sevmeyecek bellı 🤦🏻♀️🤣 bende corba yapıp vermeyı dusunuyorum artık boyle tadımla olmayacak 🤣
Lulemom laudarte blwden korkuyorum 🙄 kopartırda boğazına kaçar diye. Aslında çok istiyorum blw yapmak ama korkuyorum panik olurum
luppoyanak Lulemom daha ek gıda doyumluk değil günde bir tadım yeterli canım elmayı yarın deneyebilirsiniz
1prens1prensesannesii Lulemom kızım 5 ay 10 günlük azıcık yogurtr tattirdum.parmak şeklinde armut ve elma verdim dış kasisin tadına baksın diye Henüz pure yapmadım.baskada birşey vermedim daha.