luppoyanak Eşiniz istediği için boyar mısınız tutturdu sarı yap kırmızı yap diye saçlarım çok güzel çikolata kahve gibi çok tatlı bi rengi var hiç boyatmadım açıkçası gidip kuaföre de boyatmam çok para istiyorlar 😂
BugsBunnyy luppoyanak fikir alirdim tabi ama sevmedigim icime sinmeyen seyi sirf o istiyor diye yaptirmam ama kararsizsam denerim
luppoyanak Zubidubi işte beyfendi diyor ki annem güzel yapar boyayı alalım annem boyasın bende korkuyorum 😨 sarı istiyor kahve saç nasıl sarıya döner yanarsa bide 😱
cottoncandy Eğer taşıyabileceğim bir renkse boyardım, beğenmezsem de tekrar başka renge boyardım. 💁🏻♀️
aslioztrkkk luppoyanak ben olsam mora bile boyatirdim en sevdiğim şeydir saç boyatmak 😂 boyatmaya kuaföre gitmeye yer arıyorum zaten canıma minnet al parayı boyat gitsin 😂
Ilknur-4 luppoyanak yaparım eşim kızıl istedi 2senedr kızılım 😅 yakışmasaydı yapmazdm ama sanrm ve değişiklik severim. Ama artk sarıya dönecem yeter😅
Uzaymekiii luppoyanak saç konusunda hassasım yapmam o yüzden benim saçıma niye kocam karar veriyo? O da gitsin o zaman bişey yaptırsın ben seviyorum diye😒 hiç sevmem böyle ciddi değişikliklere başkalarının karışmasını😒 ha niyetim vardır kızıl mı sarı mı yapayım kararsız kaldım demişimdir o da bana kendi seçeneğini söyler okey ama onun dışında çok bozulurum🤭
aslioztrkkk luppoyanak kuaföre göre değişiyor o ama boyatacaksan iyi bi yere git çünkü sarıyı her kuaför tutturamiyor çingene sarısı gibi yapanlar var
luppoyanak aslioztrkkk pehhh kaşım bıyığım birleşmiş anacım bebemden tuvalete gidemez oldum 😂😂 kuaförü bide iyi kuaförü nerde bulacam benim iş yaş
Deletedmom484545 luppoyanak kendim istemezsem yaptırmam o kimmiş ki bana ne yapacagımı söylüyor .gidip sarıyla evlenseymiş o zaman