kbr-frk-ysf Selam anneler şimdi size ihtiyaçım var. Bu şık davet sofralarından hiç anlamam hangi yemek neyin yanında güzel olur. Misafirim gelecek (ablamlar ve babamlar birleşip) bi kaç gün. Bende güzel sofralar kurayım diyorum ama menü oluşturamıyorum. Bana bi yardım edin ya lütfen 🙏
Ayse966 kbr-frk-ysf fırında tavuk pilav salata ortaya zeytınyaglı barbunya yapabilirsin patlıcan yoğurtlu yapabilirsin 2 3 çeşit meze tarzında zengınlestirebilirsin sofranı bence
Masal_m kbr-frk-ysf çorba ana yemek pilav yanına çeşitli meze yapabilirsiniz hem bol görünür. Tarator, haydari, ezme salata gibi harici güzel bir mercimek çorbası yapabilirsiniz yanına tereyağlı kıtır ekmek. Ana yemek tavuk olabilir mesela sultan kebabına bir bakın derim görseli de lezzeti de güzel 😊
Waffle kbr-frk-ysf Çorba Etli ya da tavuklu bir ana yemek , yanına pilav ya da patates püresi (etli yemeğe patates püresi çok yakışıyor) ortaya börek , yoğurtlu bir meze (tarator mesela) yaprak sarması veya kuru biber patlıcan olabilir oraya çok yakışır Turşu vs En son çay ile tatlı servisi
Maviskizimm kbr-frk-ysf en son ki misafir menüm tavuk çorbası fırında patlıcan kulesi fırında köfte patates pilav kıymalı pide sigara böreği salata yemekten sonra tatlı olarak hazır baklava akşamın ilerleyen saatleri içinde kahvenin yanında trileçe
Bety Çorba + et yemeği + pilav +salata +tatlı çorba + tavuk yemeği pilav salata tatlı çorba + karnıyarık pilav cacık tarzında yapardım Sarms sarabilirsin
sadeturkvatandasi Bety çorba ana yemek ana yemeğin yanında uygunsa pilav çeşitlerinden herhangi biri Masaya ara sıcaklar (paçanga böreği, içli köfte gibi) Yine masaya meze ya da zeytinyağlılar ( şakşuka, barbunya pilakı, taze fasulye, sarma gibi)
kbr-frk-ysf Bety teşekkür ederim. Bizim taraf biraz yemeği içmeyi sofrayı donatmayı severde o yüzden biraz düşünceye girdim.
kbr-frk-ysf sadeturkvatandasi teşekkür ederim fikriniz için. Aynen yemeğin yanında içli köfte gibi atıştırmalıklar koyayım.
Balarisi_melisEla Minikkelebek Ezogelin çorbası Lebeniye corbası Fırinda soslu kanat Baharatlı yada kremali patates dilimleri Guvecte mantarlı et sote İslim kkebabı Bezelyeli pirinç pilavı,mısırlı pirinç pilavı Firinda karışık sebze kızartması Sarma Havuçlu ,kabakli tarator Kiymali börek Aklima bunlar geldi