Gamzelina 1023 doğalgaz faturasımı olur ya allah belanızı versin sizin geçim sıkıntısı yasatıyorsunuz insanlara be tek kişi geçimle elektirik doğalgaz mutfak cocuk lanet olsun size kim sebepse yeter artık sesizimi duyuralım 😤
kaymakliekmekkadayifi Gamzelina ben dogalgazin o kadar geldiğine sasmiyoru da abime 1048 tl elektrik geldi😂😂😂 gecen ay 500 kusurlu gelmisti.
Bircicekkiz Gamzelina yazık günah insanlar ne emeklerle o paraları kazanıyo ah Rabbim görüyo valla yeter artık ya sabahlara kadar çalışanlar mi dersin onca ağır yükleri taşıyanlar mi dersin. Sadece faturaları ödemek için bile 10 gün çalışıyo insanlar resmen boşuna değil mi 😔
begonvilkokusu Hergün buraya faturalardan ve geçinememekten post açan insanların ahları tutsun sizi kim sorumluysa daha cok şey söylerdim de silivri soğuktur🙄
Gamzelina begonvilkokusu amin zehir zıkkım olsun kimler sebep oluyorsa zenginler bile şimdi durumu olanlar isyanda biz hem kirada hem bu faturalarla ugras markete git ates pahası hemen bu zamları durdurmaları gerek yoksa olacak gibi değil yada gerçekten erken secime gidilmeli
Gamzelina kaymakliekmekkadayifi allahım sonumuzu hayır etsin iyiye gitmiyor memleketimizin hali insanlarımızın hali cok üzülüyorum cok
Bircicekkiz Bircicekkiz asgari ücret arttı da ne oldu burnumuzdan getirdiler dünyayı. Asgari ücretle geçinenlere ayrı sabır diliyorum gerçekten bak bi tık fazla olmasına rağmen biz asla yetişemiyoruz
Gamzelina Bircicekkiz insanlar suan fatura ve kira için calısıyor cok yazık erkeklere daha üzülüyorum evine ekmek getirmek bakmak calısmak zorunda yok demek cok zor cok acı bir baba bir erkek için eşim bana asla yok diyemez ama cok zor bilirim olmadıgını sıkıntı yasadıgını hemen anlarım cok zor ya gidişat iyi değil herkezin gözü acılsa artık erken secime gidilse keşke herşey değişşe keşke zamlardan artık gına geldi cocugumu erkenden bezden kestim neden acaba
Sleepwalker Gamzelina Bence herkes halinden memnun başta bir çoban arkasinda koyunlar müstehak herkese tabi diger kisileri tenzih ederim.
Gamzelina Sleepwalker ülke yasanacak gibi değil isyana düşüyoruz markete gidilmiyor pazara gidilmiyor kıyafet desen almıs basını gitmiş yasamak için yasıyor karın tokluguna lanet olsun be size lanet zehir zıkkım olsun size verilen verginin şeyin
Fitifiti İlk kez 550 gelmiş bize de eşim çok buldu çünkü ortalamamız en fazla 300 olurdu. Dedim sen forumun rakamlarını gör şükredersin 🥴 1023₺ nedir 😕Soygun resmen
Gamzelina Fitifiti sanki çok ısındıkkk 45in üstünde yakamadım hiçbir zaman cok acı zehir zıkkım olsun fitil fitil gelsin bu insanların ahları yakanızda olsun
Sulegorkem Gamzelina o kadar haklısınızki ben hep şikayet ederdim merkezi sistemdeyiz diye istediğim gibi açıp kapatamıyorum diye ama bu ay şükrettim merkezi sistem olduğu için evim çok büyük kombiyle ısınmaya kalksak ( evde 1 çocuk 1 bebek 1 yaşlım var) en az 2000₺ gelirdi 950₺ geldi ocağım ve sıcak suyla şükrettim valla merkezi sisteme
Gamzelina Sulegorkem bende şikayete başvurucam eskiden hiçbir yardımdan faydalanmak istemiyordum ama şimdi nere varsa gidicem
Saitkereminannesi Gamzelina vermiyorlar yani etrafına baktım evi arabalari olana kolilerde erzak geliyor pandemi destek yardımı da aldılar durumu iyi olmayan alamadı ..
matmazel_ Valla ne olacaksa halimiz herkes isyanda ama kimse sesimizi duymuyor yemezsek para kalır yemeden de yaşanmaz yakında yiyecek de bulamıcaz ihtiyaç çok her şey pahalı çocuk yapmak bile son derece lüks istiyor
Gamzelina matmazel_ ikinci cocuk istiyorum nereye cocuk yapıyorsun daha birincinin istediklerini yapamazken alamazken herşey hayel oldu