asiyeoguz Arkadaşlar sutumu 1 ay önce sagdığım gibi buzluğa atmıştım bugün çıkarıp sıcak suyun içinde ılıttım bebeme verdiğimde almadı tadına baktığımda metaliksi bir tat var di yinede bebeğim bir kaç damla almis oldu sizce ne yapmaliyim bi zararı olurmu
sadeturkvatandasi asiyeoguz bazı bebekler buzluktan çıkan sütü içmiyor bozulmamıştır tadında değişim olmuştur bebeğinizde o yüzden kabul etmemiştir. Bende korkmuştum içmez diye benimki içti mesela bebekten bebeğe değişiyor. Bir de direkt sıcak suya koymanız yanlış buzdolabında eritip öyle ılıtın.
muallimebiranne asiyeoguz sütü sağınca buzdolapta soğutup sonra buzluğa , çözdürürken de ilk dolapta veya soğuk suda sonra ılık suda ısıtın koku normal bebek içiyorsa sıkıntı yok
AtlasAysegul Benim de öyle metalik olurdu. İçeriğinden kaynaklı o bence. 1 ay bile fark ettiği için tadını beğenmemiştir. Bozuk ekşi süt tadı yoksa bozulmamıştır
asiyeoguz AtlasAysegul hayır ekşi falan değildi sadece öyle bi metaliksi tat var di bir kaç damla aldı hemen bıraktı bende çok korktum