NeverGiveUp Benimki 16 aylık. Lor peyniri veriyordumda yemiyor artık değiştiricem. Hangi peyniri önerirsiniz?
Deletedmom_20 NeverGiveUp labne lor yapıp veriyorum yumurtasına falan katıyorum bazen yemek istemezse
NeverGiveUp Deletedmom8453 iyide pazarda satılanlara köy peyniri diyorlarda nerden eminsiniz köy peyniri olduğuna? Onlarda kim bilir nerden alıyorlar onlardada var kimyasal. Açık satıp organik diye yediriyor çoğu
Rizeli53 Deletedmom8453 havadaki tüm kirlilik ona yapışıyor açıkta olduğu için ambalajlı ürünler daha iyi pınar sütaş vs. Markalar daha iyi
Deletedmom8453 Rizeli53 Sütașin gerçekten peynir yaptığını mı sanıyorsun 😂 marka olduklarına aldanma boşuna
Gizem_ar Her peynirden veriyorum 6.aydan beri hiç ayırmadım kaşar çeçil burgu ezine süzme evde ne varsa hepsini de yiyor hiç seçmedi
Deletedmom8453 NeverGiveUp Biliyorum nerde yaptıklarını 😂 gidip bende herhalde aaa peynir diye atlamıyorum 😂
NeverGiveUp Deletedmom8453 hanımefendi ister atlayın ister sorun soruşturun pazardakilerinde organik olduğundan emin olamazsınız bunu demeye çalışıyorum. Markettekiler tü kaka kimyasal da pazarakiler çok sağlıklı organik diyemeyiz yani.