aysegul_67 8 günlük sarılık değeri 11 doktor bol bol emzir dedi ama uyandırmıyorum bayılmış gibi aynı saatlerce uğraşıyorum napmam lazım akıl verin lütfen
03alparslan04 aysegul_67 benim bebeğim de baya sarılık oldu yani ışığı açın ayaklarını gıdıklayın he birde bezini açın benim bebeğim ona biraz uyanırdı öyle öyle vermeye çalışın inşallah çabuk geçer
gunesimm11 aysegul_67 kaşıklada olsa zorla ver ben zorla poposunu felan sıkıp uyandırıyordum ayaklarıyla oynuyordum kulagıyla burnuyla zarzor uyandırıyordum ama hemen geri bayılıyordu kaşıkla bi kaç kaşık ver zaten 8gunluk bebekler acıkmıyorlar cok az bi sütte onları doyuruyor
Denizyazici aysegul_67 Benim kizimda öyleydi bi gün uyandiramayip acile kostuk o günü hayatim iz boyunca unutamayiz esimle. Sarilik malesef öyle yapiyo. Ben tek careyi islak bezde bulmustum poposunu islak bezle silerken zar zor uyaniyordu. En gec iki saate bir emzir canim. Korkma geciyor. Bizimki bir ay sürdü ama gecti cok sükür. Simdi 4 bucuk ayligiz bile.
Nurr343434 Benimde öyleydi bı şekildeki uyandır burnunu sık ayak topugundan cimcik atmış gibi tut rahatsız et ağlat emzir başka çaresi yok Allah korusun sınırı 15 e gelirse ışın tedavisi görür yoksa
Nurr343434 Ben hastalandım hastanelik olmuştum bebeğe annem bakıyordu 3 saat eve gelememiştim annem sarılık olmasın diye bı kaşık şekerli su vermişti o kurtardı sağolsun hatta doktora söyledim bu durumu tekrarını yapmayın ama mecbur kalmışsınız iyi olmuş dedi … (Geceydi mama alamamislardi)
YavuzAnnesi Benim bebeğim de 10 günlük henüz, yarın sarılık değeri ölçtürmeye gideceğiz. Gece güzel emiyor ancak gündüz sizin bebeğiniz gibi sürekli uyuyor. Biz de altını açıyoruz öyle uyanıyor emziriyorum. Deneyebilirsiniz
Mervexxx aysegul_67 emzir zorla biz hastanede yattık 11 de düşük bi değer değil bizimki 11 sen 18 e yükselmişti maalesef… emerken çenesiyle oyna uyumasın. Burnunu ayak topugunu sık. Mutlaka uyandır emzir canım. Geçmiş olsun
ikiPrensesAnnesi20 aysegul_67 topuguna vurabilir siniz benim kızım da sarılık degrri 12 çıktı sürekli emziriyorum emzirmeden önce altını açıyorum bı şekilde uyandiriyorum
marbling10 aysegul_67 11 tehlikeli değil ama o günlerde düşmesi lazımdı ve çok uyumaması lazımdı. Mümkün olduğunca 2 saatte bir doyur çünkü bilirubini idrarla atabilir sadece idrar yapması için de beslenmesi lazım. Uyanmıyorsa topuğuna fiske vur. En son çare altını aç o zaman uyanır.
Cennett34 Benim oğlumda 15 ti bir gece hastanede yattı ve şimdi sanki sarılığı tekrar başladı gibi uyandırmaya zorluyorum emiyor ama gözleri çoğunlukla hep kapalı emerken yarın tekrar kontrole gidiyoruz
Zhrii aysegul_67 kollarını sık gazını çıkarmaya çalış benimkide kuvezden yeni çıktı benimkide zor uyanıyor kolunu ve ayak topunu sikiyorum 2 saate bir emzirmeye çalışıyorum