ilyestaa Yapcak biseu artık ömrü billah takamazsin sen onu. Özelden ben sana adres vereyim bana kargola senin için fedakarlık yapıp takarım ben maksat boşta kalmasın❣️
Ecre123 gurbetcimami onu bı kuyumcuya götür canım ya bilemeyiz ki yanlış nazar değmesin altınlar artsın inş 😍😍😍🙈
gurbetcimami Ecre123 amin cümlemizinin inşallah😅 türkiyeye gidemedik hiç canım gidersek götürecem inşallah
minabebek gurbetcimami yurt dışında çeyrek cumhuriyet kültürü var mı kız 😂😂😂 beşi bir yerde filan ajsjsjsjjsjsjsj
gurbetcimami minabebek beşi bir yerdeyi bilmiyorum ama çeyrek gıram falan var geçenlerde görümcem bankadan almış 2 gıram altın 120€ mi ne vermiş 😂😂
minabebek gurbetcimami 😂😂😂 yabancıların üzerinde hiç göremediğimi fark ettim altın ondan sordum teşekkürler skskksksksks 😂😂
ikiprensannesi_gul gurbetcimami onu kuyumcuya götür canım benimde var bunlardan açılıyodu taktığımda sıkı geldiği için açılıyodu benim biz büyütmüştük üste para verip ama şuanda baya tutar bence üste para verip yaptırmak
gurbetcimami ikiprensannesi_gul ha ondan mı açılıyormuş. Nasıl büyütmüşlerdi seninkini canım tr ye gidersek götürecem inşallah biz gidene kadar da altın iyce fırlar düğün zamanına denk geliyor
ikiprensannesi_gul gurbetcimami yani ben büyütmek demek aslında ben üste para verip daha büyüğünü getirtmişlerdi bana canım sıktığı için açılıyo demişti bana kuyumcu