Cly01 1 bucuk aylık bebeğim. Meme + mama şeklinde Besleniyoruz emzirme sonrası 60 cc veriyordum ama artık yetmiyor sanırım 90 verince susuyor 90 fazla mı
Kmslkmsl Cly01 canım hem seni hem mama alıyormuş 1.Buçuk aylık bebeğe çok 60-90 çok olur.Yani şöyle düşün onların yumrukları kadar mideleri fazlasını kusar midesini şişirme .Hiç sütün yoksa mama miktarınınarttır
Baakpnr- Cly01 benim 58 günlük kızım sadece mama ile besleniyor ben her verişimde 90 Cc veriyorm . Kusma problemi olduğu ıcın cok veremıyorm siz emziriyorsanız bence 60 cc normal gercı bebekler doyduklarını anlamıyorlar ama 🥰
Cly01 Kmslkmsl 1 saat emiyor fakat ayrılır ayrılmaz ağlamaya ellerini ağzına götürmeye başlıyor sanırım sütüm az yetmiyor mama sonrası 90 da denedim hiç kusması olmuyor
Melesss Cly01 yenidoğan hemşiresi yenidoğan bebeğin 180cc bile aldığını gördüm dedi takılmayın yediğine. 6-8 aylıkken kilosu durmaya geçecek diş dönemi vs derken kilo bile verir. Bırakın yesin
Kmslkmsl Cly01 kusmuyorsa ver canım her bebeğe göre değişiyor.Benim kızım 6 aylık 90cc bazen bitirmiyor bile ama anne sütü de alıyor.
Cly01 Baakpnr- bende 60 veriyordum ama son günler de hiç durmuyor mama biter bitmez ağlıyor 90 verdim kusması falan olmadı sakinleşti
Nur_akpnr Benim bebeğim Bir buçuk aylık bugüne kadar emdi şimdi iki mememide almıyor red ediyor bana yardımcı olursanız sevinirim Mememi görünce ağlama kirizine giriyor neden böyle yapıyor