aaaa kızlar 3 agustos da dogum yaptm 7 sinde basvuru yaptik.halen dogum parasi yatmamis.sizlerinki yattimi.2.cocugum 400 tl yatcak dendi.halen ortada bisey yok.sizinkiler ne zaman yatti.e devletten takip edyrm halen odeme asamasinda diyor
DerenGrkemYetiker aaaa canım ödeme aşamasında diyorsa da yatmış olabilir. Ptt’ye sormakta fayda var. Bizim de öyle görünüyordu ama sorduk yatmıştı. Muhtemelen seninki de yatmıştır.
Janss aaaa Ptt yi arayarak öğrenebilirsiniz , benim de e devlette ödeme aşamasında yazıyordu takip eden ay sonunda ödemesi oluyor denildi o şekilde aldım .
Pinardefne aaaa canım benimde e devletten öyle görünüyodu 3aylıkken artık merak edip gdip ptt ye sordum yatmış cektim parayı
ElizaninAnnesi aaaa 1 ay icinde yatti canim . Toplam hepsi 450 tl aldim ama zamlar saolsun beziyle mamaya el degmiyor
Nur98 aaaa ben 3 agustista dogum yaptim e devlette odeme asamasinda diyordu persembe gunu ptt ye gidip sordum yatmisti bence ptt gidin
DerenGrkemYetiker Dmttt kaymakamlıklardaki sosyal yardımlaşma birimlerine ya da, ailve sosyal politikalar bakanlığı bürolarına başvuruosun 1 aya yatıyor ptt’ye adına.