Tlnmlk Merhaba güzel anneler sanki aşılar bana yapıldı kızım çok ağladı 😞😞 ateş huzursuzluk herkeste oluyor mu merak ettim gözümü baya korkuttular olduysa da neler yaptınız
Annecik60 Tlnmlk Geçmiş olsun bizde ateş olmamıştı elhamdülillah ama huzursuzluk oldu bir iki gün koldan olan biraz ağır çünkü sonra normale döndü
hifam18__ Tlnmlk Aryah Baakpnr- shawty kızlar bizimde dün yapıldı aşılarımız eve geldikten 4 saat sonra falan bebeğim çok ağladı bağırarak çığlık çığlığa ağladı sanırım aşı yerleri çok ağrımaya başladı o yüzden baya ağladı huzursuzdu ateşimiz çok olmadı çok şükür bugünde biraz uyku yaptı sanırım uyuyor bayadır emmek için bile uyanmadı uykusunda emzirdim yatırdım inşallah bidaha ağlamaz çünkü çok ağlaadı bide dün gece uyumak istemedi baya 4 saat falan uyumadı bide hafif ateşi oldu calpol verdim geçti bide kolunu kaldıramıyordu yavrum ağrısından şuanlık sadece uyku yaptı uyuyor miniğim
Elf123 Tlnmlk kaç doz yapışacak bugün iki aylık asısı vardı oğlumun canlı aşı vurulduğu için rota aşısıda canlı olduğu için aralarında 20 gün olsun dedi hemşire diğer çocuklarıma tek doz vurulmuştu hemşire iki ve üç doz var dedi
MinnakPanda Bizimde 14 ünde var. Korktum bian okuyunca yorumları. Okadar zor mu oluyor ya😞 Allah yardımcımiz olsun 😌