Keremceylan Merhabalar kızlar 14 aylık bir oğluşum var doğduğundan beri molfix kullanıyodum takı 108 lisi 220 tl olana kadar o yüzden daha uygun bez arayışına girdim ve bir kaç kişi baby naturali önerdi kullanan varmı nasıl sizce
Limonlusu Keremceylan bebem natural ve baby turconun yeni çıkardığı Çukurova pamuğu olan gayet güzel tavsiye ederim. Birde cam bebe lila paket 😊
Deletedmom0099 Keremceylan bende molfix 4 kullanıyorum bugün getirden 4 no 136 tanesini 40 tl kuponla 180 liraya aldım goon a101in bezi bebem natural falan hepsinin fiyatına baktım molfixle aynı hesaba geliyor 🤷🏼♀️
Keremceylan Deletedmom0099 Ben marketlere baktım baya araştırdım molgixsin tanesi 2 tl geliyo hemen hemen bebem natural de tam hatırlayamadım 1 . Küsurata geliyo cnm ama trendyol da kupon olduğu zaman denk gelirse bizde bez pişik kremi fln alıyoruz ama çocukluk marketten aliyirux
Limonlusu Keremceylan nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bebem naturali biz bursada 89 TL ye alıyoruz. 😊
[silindi] bebem natural i molfix üretiyor,, baby turco doğadan da gayet güzel. özellikle bebem natural i tavsiye ederim a101 e 96 lı paket 100 tl ye gelmişti.. alıp memnun kalmıştım.
Keremceylan [silindi] 3 aylıkken fln baby turco yu denedim bende memnun kalmıştım ama yinede molfixle devam etmiştim şimdide bebem naturali önerenler oldu onu denemek istiyorum açıkçası molfixsn urettiginide bilmiyidum
Deletedmom0099 Keremceylan normalde öyle evet ben kasımda 1000 tane bez stokladım 500 tane 4 no 500 tane 5 no aldım. 4 nolar 75 kuruş 5 nolar da 1 liraya gelmisti ama kayınvalidemdeydi paketler o yüzden getirden de kupon bulunca söyledim bebem naturali merak ediyorum ama a101e falan geldiğinde alıp deniycem zaten üreticisi molfix
[silindi] Keremceylan molfix in birebir aynısı desem yeridir.. biraz daha incesi sadece, bi de rengi farklı onun dışında hiç bi fark yok.. sızdırma koku vs hepsi molfix ile aynı.
Keremceylan Limonlusu Çok iyimis yaa hangi marketten aliyosunuz ben akyurta bakmıştım hemen hemen tanesi 1 tl geliyo bi ara sleepy denedim pişik yapmıştı bıraktım inş bu yapmaz tek tedirginliğim o yonde
Limonlusu Keremceylan seyhanlar ve onur market var burda. Bursanın yerel market zinciri aynı Ankaranın gimsası gibi 😊 ben memnun kaldım. Baby turco da güzel şu an 2sini birlikte kullanıyorum.
Keremceylan Limonlusu Aynen cnm bebem naturali denicem pişik fln yapmazsa memnun kalırsam kullanırım yoksa baby turco denemiştim iyiydi onunkullanirim
Keremceylan Deletedmom0099 En iyisini yapmışsın valla yani denemekte fayda var yari yarıya fark var çunki