Eda1990 Bebegim 35 gunluk emerke birden sinirleniyor beni cekistiriyo aglamaya basliyo gazini aliyorum tekrar weriyom yine ayni e sutumde war geliyo ne istiyo bu cocuk sizinde oyle olan warmi
Deletedmom381 Eda1990 sancısı olduğunda öyle yapıyorlar genelde, varsa gaz damlanizi kullanın el ve ayaklarını sıcak tutun.
Ozge_AyazEfee Eda1990 emzirmeden önce sütünüzü biraz sağın. Tazyikli geliyorsa o da rahatsız ediyor olabilir
Derin09 Eda1990 düzgün ağzına alamadığı içindir kızıyordur tutamadığı için göğsünü canım Benimde bebeğim 35 günlük arada kızıyor ağlıyo ama bi şekilde aldırıyor sabırlı ol 😊🥰
Janss Eda1990 Bitmez .. Sürekli gaz doluyor karnı bebişlerin . Yediklerinize kimyon katarsanız rahat olur minikkuzu 😌
ozgecicekoglu Eda1990 makaslama şekli ile emzirmeyi deneyin sütü tazyikli gelen annelere bu şekilde emzirmeyi öneriyorlar
Ozge_AyazEfee Eda1990 elinizle sağabilirsiniz. Biraz bile sağsanız rahatlatacaktır. İnternette kolaylıkla bulabilirsiniz elle sağma videoları
Derin09 Eda1990 zamanla şey yapar o ya arada kızıyorlar benimde kızım öyle yapıyor sıkma canını hiç 🥰
Yagmur12 Eda1990 benim kızım 3 aylık hayla yazdıklarınızı yapıyo sütüm çok agzına geldigi. İçin hepsini yutamıyor sinirleniyor
Busra38 Eda1990 bende ayni durum ysadigimda emzigi veriyordum sonra emzigi birden cekip gogsumu veriyordum oyle tutuyodu veya gogusumu hafif sagiyodum bebisimde sut tadi gelince emmeye basliyodu. Biraz fazla ara verdiginden olabilirmi sutu?
Eda1990 Busra38 benimki emzigi tutmuyo emzik emmiyo bide baya bi emdikten sonra sinirleniyo gazini cikariyorum tekrar weriyorum yok
Busra38 Eda1990 farkli emzirme pozisyonlara gir hangisi daha cok hosuna giderse gerci benm kiz yatarak hosuna gidiyodu sonra alisti nereye gitsem uzanarak emzrmek zorunda kaliyodum o baska hikayede 😂
ozgecicekoglu Eda1990 emzirme danışmanlarının önerisi makaslama yöntemi çünkü parmaklarınızla kanallara baskı yaptığınız için tazyikli gelmesini engelliyor