AyseAlyamm Selam kızlar kızımın kumbarasindan 6 bin lira para çıktı altın hesabı açtırmak istiyorum malum gün geçtikçe TL değersizlesiyor. Sizce mantıklı mı yoksa başka bı öneriniz var mı ya da bankadan bankaya fark ediyor mu ?
Deletedmom0099 AyseAlyamm ben hep birikimimi altın hesabına atıyorum en karlısı bence uzun vadede kuveytturk kullanıyorum anlık alım satım yapabiliyorum 10 lira bile atıp, bozdurma yapılabiliyor makas aralığı da 5-10 lira oluyor genelde
mervedmr AyseAlyamm Bankada olduğunda ilaki kesim oluyor. Ben bir ara bankadaki altın hesabından çıkıp fiziki altına çevirdim. Bulunduğumuz yer güvenilir hırsızlık problemi imkansız gibi bir şey. Bu detayı düşünerek karar verin:)
piamater AyseAlyamm biz de tl biriktiriyoruz artık. Dolar ve altın hesapları var orada tutuyoruz. Altın parası biriktirmek zor dolar almak daha kolay
ayda17 AyseAlyamm bende altın olarak para biriktirmek istiyorum ama şu fiyatlar hala bana pahalı geliyor 😩
Dmt-01 Deletedmom0099 mobil uygulamadan altın hesabı açılabiliyormu acaba bide sadece kuveyt türk dışındaki bankalarda aynı mıdır
AyseAlyamm mervedmr yani şu an bilemedim evde ufak tefek takılarım hariç altınım yok kafam rahat ama kızıma birikim için düşünüyorum yani uzun vadede bozdurmayi düşünmüyorum . Evde olunca illaki elimiz gider diyorum . Büyük meblağlar kesmedigi takdir de banka daha iyi gibi 😊
Deletedmom0099 Dmt-01 kuveytturk dısını bilmiyorum, normal hesabınız varsa altın hesabını online acabiliyosunuz