Lovelandik-55 Kızlar 8 aylık bebeğim var ağlayınca sinirlenince ellerini kulaklarına atıyo saçını çekiyo nasıl bıraktıranilirim normal bi davranış mı yoksa doktora öı götürmeliyim lütfen bi yardımcı olur musunuz 🤦🏻♀️😭
Sumeyraas Lovelandik-55 başıma gelmedi ama tepki vermeyin. Dönem dönem farklı farklı varyasyonlarda hareketleri oluyor. Baktı bir şekilde ilgiyi çekiyor hep yapmaya çalışıyor. Kendine zarar vermiyorsa yapsın bıraksın. Zarar veriyorsa doktora danışmakta fayda var.
metesmommm Benimki de 5 aylık. Daha çok küçükler ama bu sinir nerden geliyor nası oluyor anlamıyorum. Bizimki bağırıyor bağırınca boğazı tahriş oluyo öksürük yapıyo oda. Bilen biri vardır belki bende bekleyeyim burada🤷🏻♀️
Lovelandik-55 Sumeyraas kulaklarını çeke çeke hep yara yaptı çizik oldu yapmasına müsade etmiyorum daha çok sinirleniyo bnde şaşırdım kaldım🤦🏻♀️
Sumeyraas Lovelandik-55 acaba kulakları mı ağrıyor. Diş dönemlerinde bizimki de kulaklarıyla oynuyor ama sizin dediğiniz gibi çekiştirmiyor.
Lovelandik-55 Sumeyraas daha hiç dişimiz yok neredeyse iki ay olacak bu davranışı var ama şu sıra daha çok yapıyor saçlarını yoluk yoluk etti baya 🤦🏻♀️