Babybloom Laden anladığım kadarıyla öyle kız işi şeyleri sevmiyor. Yapı ile ilgileniyorsanız zevkinize göre bir lego creator ürünü alabilirsiniz. Hem de birlikte güzel zaman geçirirsiniz.
Laden Babybloom evet tam dediğiniz gibi. Kız çocuğu ama arabadır kamyondur ne bileyim tamirdir bayılıyor öyle şeylere. Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum❤️
kaymakliekmekkadayifi Laden sey yapsaniz olmaz mi biraz kandirmaca oluyor ama benim annem kucukken bana oyle yapıyordu 😂 dogum gunume yakin mesela gece uyurken dogum gunu perileri diye birsey var sen ne hediye istersen dogum gununde sana onu getireceklermis bana birakacaklarmis bende sana vericem ne hediye istiyosun soyle bakalim falan deseniz daha süslü püslü sekilde anlatarak hem kizinizin aklinda olan birsey almis olursunuz daha cok sevinir 🥰 tabi sizin kiz zehir gibi masallah belli ki sen neden bana hediye almadin derse oda ayri mesele😂
Laden kaymakliekmekkadayifi ya hahahhahah sen bana neden hediye almadın der mi der inanın insan hayret ediyor. İnanamıyorum bu kadar büyüdüğüne😁 geçen gün sordum robot dedi. Ne robotu diyorum robot ya tabiki robot dedi. Anlamıyorum robot nasıl robot? Bir sürü robot var çünkü😁
kaymakliekmekkadayifi kaymakliekmekkadayifi o zaman konusan ses cikaran falan bir robot alabilirsiniz aslında var mi bilmiyorum ama boyle robt dansi yapan konusulanlari tekrar eden falan bir robot varsa eminim hosuna gider
Laden Cicismoms oyun çadırıda var malesef. Saklanmayı seviyor diye almıştım zamanında. Bizimki pek hoşlanmadı. İnşallah sizin bebeğiniz sever🥰
harley Laden aa anladımm tamam o zaman. Şey olabilir mesela bir sürü toka alsan değişik değişik kalpli bi kutu alsan içine koysan çikolata lolipop vs de koyabilirsin açar hepsini tek tek inceler güzel olur
berna_demir Laden böyle ayaklı makyaj masaları falan var kız çocuğu olunca aklıma öyle bir şey geldi bizimkisi daha 1 yaşında Doğum gününde ufak piyano(üstünde hayvanlar var basınca isimlerini sayıyor) ve havlayan ışıklı köpekten almıştık köpeğe bir sarılışı vardı o zaman dedim doğru seçim yapmışız 🙈
Laden kaymakliekmekkadayifi bir araştırayım bakalım var mı hiç göremedim fakat daha geniş kapsamlı bir aramaya yapayım sağolun🥰🥰
Zinnureyn Sevgicim🌸 Bence her kız çocuğu prenses gibi giyinmeyi sever😊 Işıl ışıl, rengarek prenses tütülerinden alabilirsin ✨😚💚💙💛❤️ Mesela şöyle birsey,