Breezegk27 Kızlarr yardım istiyorum. Bebeğim 5 ay 20 günlük gece uykusuna geçemiyor dalamiyor, uyuyuncada saatte yada 45 dk bir uyaniyor sabaha kadar böyleyiz ve bu bende ciddi baş ağrısı halsizlik yapıyor. Bebeği böyle olupta atlatan oldu mu
Oznur_0708 Breezegk27 bizde böyleydik canım 4. Ay atağından kalan kötü bir huydu oğluma salla dur yöntemiyle sallamayı bıraktım artık 3 kere uyanıyor bu yöntem intertnette detaylı yazıyor bir araştır derşm
Seliminannesiiii Breezegk27 doyduğuna emin misiniz acıkıyo da mı uyanıyo acaba bide destekli uyumaya alışınca da öyle oluyor uyanınca kendisi dalamıyor uykuya.
Zeynepinannesi28 Breezegk27 5 ay 2 günlüğüz gece sürekli uyanıyor kızım 🙄 nedir acaba niye öyle oluyor ki
Breezegk27 Oznur_0708 bugün deniyorum sallamadan uyutmayi inşallah başarili olurum. Yoksa huni takacam kafama 😀
Breezegk27 Zeynepinannesi28 yani doktorumuz önce atak dedi 4 ay atağı 45 gün sürer dedi sonra diş olabilir dedi en son kontrolde şişlik yok tamamen sallanmadan kaynakli tam 6 ay olsun uyku eğitimi ver dedi ama bugün başladim ben
Breezegk27 Yardım almiyorum birazcık araştırdım ☺️ Ayakta sallıyordum sallama hızını düşürdüm konuştum eliyle koluyla oynadım ağladıça sonra kucağıma alıp pış pış yapıp yatırdım sadece bi defasinda uyudu ama pes etmiyorum öylede uykusuzum böylede.en azından düzene girer inş