meraklibiranne Yemin ediyorum yordu bu çocuk ya yatağa bir dakika yatamadam hop kalkıyorum gözü kapalı ıh ıh mızılıyor
Mimoza_cicegi meraklibiranne Ah ah bu çocukların uykusu ne zaman düzelecek 😢sanki bizi tarif ettiniz 🥺🥺yatmaya korkuyorum artık
MeteNaz meraklibiranne bende tam post açıcaktım buraya yazayım dedim . 13 aylık oğlum uyandı oturuyoruz şuan yatakta. Bakalım ne zaman uyuyacak 45 dkdır modumuz bu
demomomy Aha valla benimki de öyle saat 1den beri göz kapalı ama hep ıghh ıhgghh migghhh , masaj yaptım corttladi yatınca yine ıhhh başlar kesin
daphne93 1 yaşında benimki de uyandı günü açtık böylece. İse ne zaman uykumu almış bir şekilde gideceğimi ben de merak ediyorum
meraklibiranne Eciss gündüzde uyuduğu söylenemez hayattan tiksindim sadece anneme gidince kendime geliyorum 😅
Mehake meraklibiranne maalesef bendede ayı durum 1 saat uykum yok şu a ayağımda yoksa 40 kere uyaniyo
meraklibiranne Mehake ayağınızda uyuyabiliyorsanız güzel valla benimki de sallanmıyo pışpışla uyuyo sabaha kadar pış pış devam ettim