Metehann12 kizlar fena haldeyim uyuyamıyorum resmen Allah aşkına aproldan başka ağrı kesici içemez miyim ki bebeğim 10 aylık boğazlarım eklemlerim canım çıkacak sanki
Elizgenc58 Metehann12 kahveye limon sık ye geçer inşaAllah internete ölçü için yaz çıkar geçer inşaAllah
Metehann12 demomomy kız romatizma hastayım buz diyince bile kemiklerim ağrıyo sanki iyi gelir mi ki ilk defa çocuk derin uykuda bu sefer de ben yatamıyorum agridan
Denizcimmm Metehann12 belirtikeri satınca Allah korusun ama şu günlerde olan makum hastalık geldi. Omicrin varyanirti belirtisi önce başağrısı ve eklem ağrıları , boğaz ağrıları ile geliyormuş. Umarım önemsiz bir şeydir. Allah şifa versin inşallah
demomomy Canım romatizmaysan bişey diyemem duş alma sansim varsa ılık bir duş alabilirsin öyle de hafifler ilk badta şiddetlenir sonra hafifler . Çok geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü bişey ya ben de migren hastasoyim girdi mi 3 gün yatırıyor 😔
Metehann12 demomomy hayatımda bilemzdim baş ağrısını doğumdan sonra o çıktı bide ya hiç deme Allah şifa versin sana da canım sabah hastaneye gitcem gitmeseydim alırdım duş ama alırsam kendimi biliyom kesin daha beter olurum
Metehann12 Denizcimmm yok canım eminim olmadığıma romatizma hastasıyım sabahtan beri ağrıdan inliyorum akşam sağlam yağmur yağdı yağışlı soğuk havalarda hep öyleyim Allah dusmanima vermesin bu hastalığı
MinnakPanda Boğazlarına gargara kullanabilirsin canım. Bana Doktorum yazmıştı. İsmini hatırlayamadım şuan. Ama yutmadigin için sütüne geçmez.
TosbikAnnesiiiii Benmde başım çatlıyor Allahım bu nasl sınav 4buçukta uyandı hala sallıyorum uyumadı nu kadar inat niye doyur altını değiştir gazını çıkar hala uyanık sen daha bebeksin ya uyusana 😢😢😬😬