MelisveAnnesi Merhaba güzel anneler, bebegimde irkilme durumu cok var. Kucagimda uyurken en ufak bir hareket etmem de cok irkiliyor. Yerine yatiriyorum yarim kundak yapsam bile irkilip kendini uyandırıyor. Ne zaman geçecek bu durum😔😔 bu arada bebegim 46 günlük.
_YanakReisinAnnesii MelisveAnnesi daha çok küçük moro refleksinden dolayıdır, 6 aylık olduk daha yeni yeni geçti sıçramalar irkilmeler
Cansu4401 MelisveAnnesi canım kızım 3 aylık ve hala irkiliyo tabi ilk zamanlardaki gibi deyil ama anı anını tutmuyo😶
MelisveAnnesi _YanakReisinAnnesii peki hep mi sicriyordu mesela 1 dakika içinde en az 5 defa irkiliyor. Sırtını sivazlamak istiyorum sevmek istiyorum irkiliyor
_YanakReisinAnnesii MelisveAnnesi bazı dönemler fazlalaşıyordu ama her zaman değil genelde aniden bir ses olursa falan daha çok oluyordu hatta bi dönem sevmek için bi an da üzerine eğilince bile sıçramaya başlamıştı 🤦♀️
MelisveAnnesi _YanakReisinAnnesii cok zormuş üzülüyorum oyle olunca ama geciyor diyorsunuz. Darisi en kisa zamanda basima ins 🤲🤲
Cansu4401 MelisveAnnesi seni çok iyi anlıyorum canım ben parmak ucuyla yeri geliyo hareket ediyodum yanında kalırken bile korkuyodum uyuyo kalktigim an irkiliyodu geçecek insalah canım
MelisveAnnesi tugbahy6 gerçekten inanarak okudum sanki hafifledi sırtına dokununca irkilmiyor. Aklima gelmemişti hatırlattığıniz icin Allah razi olsun 🤲