pinarolmez Bebeğim 4 aylık balganlı öksürüğü ve burun tıkanıklığı var. Doktora götürdüm röntgen çekildi çok şükür temiz her şeyi, burnunuda sürekli temizliyorum ama geve çok sıkıntı oluyor ne yapabilirim geceleri rahat uyuyabilmesi için lütfen yardım edin ☹️
Prensescik pinarolmez burnunu sürekli temiz tutman lazım bizde o aylarda hasta olduk ilaç kullandım fayda etmedi en son hava yazdı doktor 10 gün kullandık öyle düzeldi sizede tavsiye ederim doktorunuz verirse
_YanakReisinAnnesii pinarolmez öksürüğü bilemem ama burun tıkanıklığı için bize sogan-karanfil ve cold mix çok iyi geliyor ve tabi ki bol bol serum fizyolojikle temizlemekte öyle
pinarolmez Prensescik doktorumuz sadece ‘Zaditen’ alerji damlası verdi başka birşey yok. Bol emzirme ve sürekli burun açma dedi
pinarolmez _YanakReisinAnnesii soğan karanfili duymuştum yapayım inşallah rahat uyur yavrum 2 gevedir neredeyse hiç uyumuyor maf olduk ☹️
Seymagil _YanakReisinAnnesii merhaba, cold mix gibi kokulu yağlarin kullanımı ilerleyen dönemde alerjik astım yapabiliyormuş bununla ilgili araştırmanız veya doktora sorunuz oldu mu acaba ☺️
_YanakReisinAnnesii Seymagil kullanabilirsin demişti ama abartmadan tabi ki çok zor da kalırsam yakasına değil de daha uzağına yastığına damlatiyorum 1-2 damla 😌 aylardır da gerek kalmadı birkaç kullanımdan da zarar görmez diye umut ediyorum 2-3 kullandım çünkü 😌