gokce24 Mama açıldıktan ne kadar sonra ne kadar zamanda tüketilmeli? Hipp aldım 15 gün oldu açalı ama bebeğim 16 günlük ve çok çok az takviye yapıyorum azalmıyor 1-2 ay yetecek gibi
Bebegimm1 gokce24 mamanin disinda yazar hip de 3 haftaydi sanirim yanls olmasin en fazla 4 hafta icinde tuketiyorum bebegimde
Anayimbenanaaaaa gokce24 21 günden sonra çöp aman diyim kullanmayin formül mama olduğu için oldukça sakıncalı kötü örneklerini çok duydum
Seymaemre-asya34 gokce24 bnede blmyrdum attım bı kutu mama hipp alamayanlar vardı ezcane büyük vermiş sırf para için icmedi zaten anne sütü alınca
gokce24 Bebegimm1 3 hafta yazıyormuş evet siz söyleyince baktım yazıyor teşekkür ederim🙏🏻 5 gün kalmış olduğu gibi çöpe gidecek 🤦🏻♀️😅
gokce24 Seymaemre-asya34 daha küçüğünü görmedim ki 350 gr. Sma almayı düşünüyorum bu defa yada aptamil ama onlarda bitmeden çöpe gidecek zaten anne sütü alıyor ama sarılık hafif var doktor mama takviye edebilirsiniz dedi. Bir de hiç doymuyor özellikle gece olunca sürekli aç anlayamadım sütüm de iyi geliyor aslında
Seymaemre-asya34 gokce24 inanin fazla gelyr ezceane bi de büyüğünü vermiş bizde aldık ilk kez aliyrz tabi 3 haftada biteceğini bilmyrz