ReyhaanKaran Kızlar gaz ilacı kullanıyoruz sapsimplex ve nurse harveys colex ikisini arayla veriyorum ama bugün bir yerde okudum gaz ilaciyla beraber probiyotik kullanmam gerekiyormuş. Sizin doktorlarıniz ne önerdi
Minikkizimmm ReyhaanKaran Bebeğim gaz sancisindan kilo kaybı yaşadı. Ve her günümüz çok kötüydü. Kullanmadığım gaz damlası kalmadı. Ucuzundan pahalasina kadar. . Teyzelerim bana hocaya götür dediler. Camide imam hocasına götürdüm. Sancısi olmasın diye okudu. Ve elhemdulullah 2 aylık olduk . Gazi kendi cikariyor 🤲🏻 ne demişler doktorluk çare yoksa duada var 😊
Neslihan-55 ReyhaanKaran sadece nurse harverys kullandım kendim bitki çayları içtim rezene kimyon anason papatya kişniş ıhlamur karışık bitki çayları birde kiraz çekirdekli korse aldım bebeğime çok şükür hemen geçti
Eymosunannesi ReyhaanKaran Maflor kullandk samp simplex ile birlikte çıkarandan Allah razı olsun o kadar rahatladiki bebeğim aynı sorun yeğenimde de vardı bu ikisini kullandı oda çok rahatladı
Neslihan-55 ReyhaanKaran evet çok faydasını gördüm ısıtıyorsun zaten sabaha kadar karnı sıcak oluyor pantolon altına külotlu çorap aldım oğluma üstüne patik yada çorap sıcacık sabah uyandığında fazlalıkları çıkardım korse hariç karnı kizarabilir korkma çokta sıcak karnına koyma yeter
YgmrEzel ReyhaanKaran biogaia önerdi güzel bi ilaçtı birde ben gaz ilacı nurse ve relaktaz kullandım . Bu 3 ilaç süper fiyatlarıda öyle tabi 😂