fatmakandemir Annhşler burayla alakası yok biliyorum ama kadınlar plajı na gitmek istiyoruz istanbulda. Baktım sarıyer kadınlar plajı var gidip memnun kalan varmı acaba
ozi fatmakandemir şurda 5 sene öncesine kadar giderdim. Ve her seferinde muhakkak idrar yolu enfeksiyonu ile acillik olurdum. Artık buradan orasi icin sen kendi payını çıkar. Cok kalabalık ve pis oluyor bu yüzden
Balliturta fatmakandemir ben istanbuldayken yalovaya gidiyordum, bir turizm şirketi 50 liraya alıyordu bizi plaja götürüyordu akşam tekrAr eve bırakıyordu tavsiye ederim iyiydi
mama fatmakandemir 5 yada 6 yıl önce gitmiştim. Çok kalabalıktı fakat çokta eğlenmiştim. İstanbul denizi çok temiz tabiki olmaz ama yine de eğlenmek için gidilebilir. Hoş, o zamanlar suriyeliler yoktu şimdi kesin onlarla doludur. Kısacası maksat denize girmek ve eğlenmekse gayet güzel tat alabilirsiniz😊
fatmakandemir Prens_annesi2110 gerçek. İki çocuğum var gidip girmek istiyoruz suya ama temizliği konusunda şüphe de kalmıştım
Balliturta fatmakandemir istanbulda poyrazköye gitmiştim beykozda ama oda çok pisti sarıyerin namını duymuştum hiç gitmemiştim 😅
Balliturta fatmakandemir yani sabah 8de orda oluyorduk akşam da 5 te ordan yola çıkıyorduk ben ümraniyedeydim çokta uzak gelmiyordu bana eğlenebileceğim ve kapalı olduğum için rahat ettiğim bir plajdı ☺️
Aysegul845 Leş gibiydi... İki yıl önce gittim deniz kıyısında bebek bezleri mı dersin, tuvalet ücretli diye pisliğini giyinme kabinlerine yapan mı dersin. Midem bulandı anlatırken. Maalesef kadınlarımız çok pis olduğu için çok berbatti.
Radikall_Anne Kocaeli kerpe kadınlar plajına gittim valla çok eğleniyodum çok temiz sayılmaz ama iyiydi😎 İstanbulda sarıyerden başka bilmiyorum canım