Mervesarem Merhaba kizlar bebegim 4 aylik oldu bebeklerinize neler verdiniz meyve sebze olarak nasıl verdiniz yeni anneyim tecrubelerinizi yazarsanız sevinirm
Aloneeee Mervesarem kızımda ilk 6 ay sadece anne sütü vermiştim. 6 aydan sonra ek gıdaya başlamıştık yoğurt ile. Şimdi oğluşum var onda da ilk 6 ay sütüm yeterse süt yetmezse sadece mama vereceğim. 4. Ayın erken olduğunu düşünüyorum bence bekleyin sizde
Mervesarem Aloneeee bende öyle düşünüyorum 6 aya kadar emzirmek istiyorum sadece ama çevrem surekli tadım yapmamı ek gıdaya geçmesi kolaylaşır diyorlar bende merak ettim tabiki başlamadan önce doktorumuza soracaz ama bi tecrubeli olanlardan fikir almak istedim teskkur ederim🤗
Esra5800 4 ay 12 günlük bugün sadece 1 çay kaşığı havuc püresi verdim sadece ama bizim alerjimiz ek gida 5. Ay gecicez onun için dr önerisiyle tadım başladık
Mervesarem Ozge251021 ay Ozge251021 kesinlikle su vermiyorum şuana kadar da vermedim bu ek gıda 6. Ayda başlarsak daha sağlıklı gibi bakalim doktorumuz ne diyecek
eylulmin Mervesarem doktorumuzun önerisiyle 5.5 ayda yoğurtla tadıma başlatmıştım. 4 ay biraz erken sanki 😌
Mavis34 Mervesarem bir arkadaşın.4 aylık bebeğini tüm.gun mama sandalyesinde oturtuyor eve yaptığı her yemeği robottan geçirip bebeğine yediriyor ama ben 6 aydan önce birşey verme taraftarı degilim
Mervesarem Mavis34 cok fazla yemek için bende sizin gibi düşünüyorum 6 ayı beklemek daha sağlıklı sanirim
Ozge251021 Mavis34 üzüldüm açıkçası 4 aylık bebek daha 2 dakika gün içerisinde oturur ve 1 yaşından önce salça tuz süt bal verilmez neden bukadar duymazlıktan geliyorlar acaba doktorları
agatha Oğlumun kilo alımı düşüktü, biz bu sebeple doktor önerisiyle 4 buçuk aylıkken tadımlara başladık. Yoğurt ve havuç verdim henüz. Fakat mutlaka önce doktorunuza danışın, o zaten sizi yonlendirecektir.
Mervesarem agatha hatirliyorsaniz kac kiloydu bizim ki iyi diyor doktorumuz ama kaynanam cok kilo almıyor diyor sürekli