BuzluKahve Egeberk taşın büyüklüğü ve berraklığına göre fiyatı değişir. 3 bin liraya da var, 300 bin liraya da…
Patateskoftesi Egeberk valla gereksiz bacim . Al gumusunden bitane 350-400₺ bisey zaten tak yenisi mi cikti hemen zaten gumusunu de yapiyolar git al onu da tak 😂😂4-5bin ₺ vermeye degmez o pirlantalar ya valla israf geri de satsan bin lira etmez
3_bebeli_ana Egeberk Aralık ayında sordum 2 binden başlıyordu 2 500-3000-4000 … diye gidiyordu 😬😬 çok istedim ama onun yerine başka bir yzuuk aldim 😅
Egeberk Rba35 ya aslında bende öyle düşünüyorum ama benim olmadı hiç şuan da heves ediyorum aldırıp aldırmamak arasında gidip geliyorum 🤷🤷
Beyzasmom Egeberk eşim 1 ay önce aldı bana gümüş ama çok güzel en güzelinden almış bence okadar para vermeye gerek yok 🙃
Kbrnr Egeberk geri bozurmayı düşünmüyorsan al bence ben çok severek kullanıyorum karatına göre değişiyor fiyatları
Aysemia Fakir düşünmemek lazım😅 Alın satmayın da pırlanta hatıra kalması gereken bir şey. Satacaksanız swarowski tavsiye ederim😊
Kedidirokedi Egeberk fiyatları değişken ama en uygunları gözükmüyor bile alacaksanız durumunuz müsaitse yüksek karatlı alın tabi kesim berraklık ve rengide fiyatta değişkenlik sağlıyor
Mommy_Bird Egeberk 5.600 aldım ama bozdurmak isterseniz aşırı zarar ediyor 3bin geri alırız dediler alacaksanız ve satmayacaksanız pırlanta alın bence yoksa altın alın
sarmaliklahana Egeberk O kadar uzağım ki aklıma 5 yas oyun geldi 😆😆😆😆 ne alaka dıyorum onlar satılıyor mu 😆🤦🥴