Morusevenanne Kızlar oğlum 1 yasına varmak üzere. Emerek uyuyor nasıl bıraktırabilirim. Bıraktırabilen var mı yardım edin şu kadıncagıza 😢🤧 sadece 8den 10 a kadar en az 6kere uyandı.
Selinbam Morusevenanne benmki de 12 aylık olmsk üzere aynı durumdayız resmen dudak tiryakisi gibi memeyi almadan avunmuyo gece emzirmesini kesmem lazım gece 7-8 kez uysnıoruz zombi gibiyim artık
Morusevenanne Ecrininnannesi Nseza bbmoms senamiray 1ana1bebe Selinbam Ayy hepinize sarıldım şu an 🧚 dokunsalar parçalarıma ayrılcam sanki o derece yorgunum…
Nseza Allah yardımcımız olsun aynı konu bizim de başımızda 30 dk da 1 uyanıyor . Uyku eğitimi diyorlar ama uyku eğitiminden önce emerek uyumayı bıraktırmak gerekiyor, evet ama nasıl???
Buketaren Nseza işte uyku eğitiminde desteksiz uyku nasıl olur direkt ondan başlanıyor ben de düşünüyorum da
Ahsenimveben Morusevenanne aynı durumu yaşadım 1.yaşa günler kala bırakırdım uyanınca yatakta yastığa tekrar başı ni koyup pis pis yaptım popoya hafif vurarrak alıştı çok zorlamadı ilk zamanlar su da çok vermedim su için uyanıp alışmasın diye şimdi 15 aya girdik uyanınca su veriyroum arada
Morusevenanne Ahsenimveben bizimki pışpıştan nefret ediyor hele zaten uykuya yatacaksa pış pış sesine gülüyor oturuyor sonra. Delirmelikk 😝
senamiray Morusevenanne tükendim artık kalk emzir yüz kere uyanıyor birde yatak gıcırdıyor o sese uyanıyor al tekrar emzir kısır döngü 🤱🏻
Umay3840 Morusevenanne bnde dun boyle bir post actım malesef çare bulan olmadı benm kızım gece en az 10 kez kalkyo üstnu hesaplayamdm
Morusevenanne Umay3840 ben de aynı gece ben yattıktan sonra zaten saymıyorum 12ye kadar bile 10 kere kalkıyo ya deliksiz uyuyan bebeler ne yiyo ne içiyo 🤧
Beyoglufeyza Kızım 2.5 aylık gece 2 kere anca uyanıyor. Acaba sizin bebekleriniz en başından beri gece sürekli kalkıyor muydu Yoksa büyüdükçe mi böyle oluyorlar Beni neler bekliyor bilmem lazım 😬
Nseza Beyoglufeyza 4 aya kadar çok düzenliydi 3 saatte 1 uyanır gözü kapalı emer uyurdu. Çok kalkıyorum diyen arkadaşlara üzülürdüm emerek uyutmakta sorun yok derdim.
Umay3840 Beyoglufeyza 5 aya kadar duzenkydı ne olduysa 4 ay atagından sonra oldu be daha dizen tutmadı
Morusevenanne Beyoglufeyza bizim gaz zamanları ful uykusuzz 4 6 arası iyidi sonra dişler bi başladı beter haldeyiz inşallah sizin aynı olmaz