Papatya58 Merhabalar bebeğim 4.5 aylık. Doktor bestiron verdi 1 damla ile başlat her gün artira artira 15e kadar git dedi. Siz kaçar damla kullanıyorsunuz. Kilosu 7.5tu en son
esrefiMahlukatAnasi Papatya58 9 aylıkken 5 damla ile başladım. Her hafta 5 damla artırdım. Şimdi 20 damladayız. Böyle devam edecek kontrole kadar. Oğlum 12 aylık.
cicekbahcem Papatya58 Bizim dokturumuz kilo başına verdi,direk başladım,artma azalma yok. Şu an 10 veriyorum çünkü düşük çıktı biraz değerimiz
esrefiMahlukatAnasi Papatya58 sanmıyorum, direkt 10 ya da 15 damla başlayanları da duydum. Ağır gelecek olsa zaten doktor öyle bir risk almak istemez, emin olun. Şifa olsun evladınıza ❤️
Moridenisa Papatya58 bizim doktorumuz her kilo için bir damla dedi öyle kullandık tahlil verdik normal düzeyde çıktı 10 aylık şimdi
Merve-eee Papatya58 biz kilosu basina bir damla kullandik ancak disinde lekelenme yapti :(,Pisman lldum. Bu konuda bunsiseden sonra ocean inki var onu deneyebilirsiniz. Belki siz de olmaz ama ihtimali bile denk gelip okumamisim hic. Haberiniz olsun istedim.