Fadile Kizlar merhaba buraya yeni katildim aslinda daha dogum yapmadim ama 1 haftam var bebegim 37 haftalik ve daha 2 kilo gorunurde hic bisey yok ama gelismiyo bu kiloda dogan varmi haftaya sali sezeryana giricem
fermaninannesi Fadile doktor ne diyor kilosu iyi mi yoksa kilo almıyor mu diyor? Ya da bu sizin düşünceniz mi kilo almadığını mı düşünüyorsunuz🤗
Asafm1- Fadile hiç korkma bi hafta da bile çok iyi kilo alıyor bebişler cici bebe tüket baya besleyici ben cok faydasını gördüm günlük bi kase süt ile aldım
Fadile Havvakck kilo almiyo bilmiyorum detayli ultrasona girmistim gayet iyiydi sadece bebegi besleyen bi damarda centik vardi ondanmi kaynakli degilmi bilmiyorum
Fadile fermaninannesi aliyo aslinda ama az aliyo 11 gunde 150 gram almis mesela hep bu sekil az az aliyo doktor doplere yoluyor nst cekiyo yapmasi gereken herseyi yapiyo doktor cok minyom bi bebek diyo ama korkuyorum biseyimi var diye
fermaninannesi Fadile doktor bişey yok diyorsa korkma sen yada babası minyon tipliysen tabiki minyon olacak canım 🤗 günde 1-2 tane muz ye ve kuru bakliyat tüket etkisini görürsün belki
Fadile Asafm1- bu hafta denicem canim insallah bi faydasi olur da dogum zamani supriz olur biraz almis bi swkilde fermaninannesi
Fadile Asafm1- benim boyu kisa esiminkide kisa ama zayif degilim yani minyomdan kasti omu bilmiyormda dr nin ama.iste insan yinede cok korkuyor valla