cydknc Merhaba 1 aylık bebeğimin çok gazı var, çok ağlıyor ve yalnızca emince susuyor. 7/24 emmek istiyor. Memede uyuyakalıyor. Dalınca çekiyorum çoğunlukla uyanıyor. Memeden ayrılınca çığlık kıyamet. Akşama kadar dipdibeyiz. Bunları yaşayıp çözümünü bulan var mıdır?
Barannm_ cydknc malesef 4′5 aylik olduk gecmedi gaz sancisi cekince memede sakinlesiyor sonrda huy oldu
hilal_bilge cydknc 1 aylık henüz anne karnından çıktığının bile farkında değil, emzirin gitsin 🥰 benimki 10 aylık olacak hala mümkün olsa 7/24 memede duracak, oldukça yorucu biliyorum ama sizinki çok minik daha, normaldir
Hilalderin cydknc kuzum sanki bu postu ben açmişim.Benim bebegimde 1 aylik dün gece ikk defa senin yaşadiklarinu yaşadim.Normalde 3 gün oncesine kadar mama+ süt sagımi yapip bebegimi biberon ile besliyordum.Ama cok sukur 3 gun once artik mememi tutmaya basladi ve o gunden beri emziriyordum.aama sütüm oyle oluk oluk gelmiyor.Neyse dün gün boyunca bebegimi mememde tuttum.Geceye dogru haliyle sütüm azalmistir.Ama bebegim ne zmaan meme agzindan cikca çiglik atip çok fena agliyor.Sabah 6 ya kadar bu sekilde olduk .Oturdum bende agladim.Sonra dedim ki mama yapip vereyim 60 cc mama yapip verdim onun arkasina hemen uyudu tam 3 saat boyunca demek ki yavrum açmiş bende diyorum neyi var gazimi varr niye boyle mememden kopar kopmaz agliyor.Demek ki sütüm o saatlerde yetmiyormus.Senjn bebek de boyle olabilir mi kuzum doyuyormudur
cydknc Hilalderin doyduğunu düşünüyorum çünkü her seferinde bezini dolduruyor. Herkes mama önerdi ben bunu araştırdım, mama ağır geldiği için bebekler uykuya dalıyor diyen uzmanlar da var. Çok karmaşık…