NeverGiveUp Oğlum mikrop kapmış çok ishal oldu. Poposu acayip acıyor ve kanamalı pişik oldu. Doktor krem yazdı bugün kullanmaya başladık ama pişiğe iyi gelen bir şeyler önerin lütfen hemen geçiren bir şeyler yok mu 😥😥
Themia NeverGiveUp öncelikle ıslak mendili kullanıyorsanız bırakın. Her çiş ve kakada popoyu yıkayın. Aralıklı açık bırakın. Hamazinc kremi kalın sürün bşr süre iyileşince inceltirsiniz. 3-4 günü toparlar. bizde aynı sorunu yaşadık. Denemesiğim krem kalmamıştı sudocrem yazar şimdi herkes o da kanayan pişiğe fayda etmez. Bepanthol falanda fayda etmez normal bir pişik değil çünkü. İnşallah sizinkide gecer. İshal gecmeden pişiğiniz toparlamaz bu arada
Barannm_ NeverGiveUp 1 ay boyunca gecmedi denemedigim kalmadi ama en iyi olan zeytin yagi ve kayinvaldm kanteron yagi yapmsti oda cok iyi
NeverGiveUp Themia teşekkür ederim çok sıkıntı yaşadık ilk kez böyle ishal oldu durdurmaya çalışıyoruz ishali ☹️
909621 8 aylık bebeğime doktorumuz Balaban pomad,hametan ve hamazing vermişti🌸bebeğim pişik olduğunda poposunu yıkayıp kuruladıktan sonra zeytinyağı sürüp açık bırakıyordum bir süre iyi geliyordu
pandemibebegi NeverGiveUp Poposunu güzelce yıkayın. Zeytinyağını ocakta kızdırın iyice ( yanmasın) soğuyunca bir güzel sürün bol bol bezi takın açtığınızda bile farkı göreceksiniz. Yağı ısıtmadan sürünce hiçbir işe yaramıyor.
Kublyhamza NeverGiveUp kesinlikle Nivea nın pişik önleyici kremi benmde denemediğim şey kalmamıştı bende aynı kanayan pişikle karşılaştım o ağladıkça bende ağlardım diğerleri para tuzağı kesinlikle tavsiye ediyorum bi gece de geçirdi
Lavin01 NeverGiveUp aynısı benim bebeğimde de oldu travazol yazdı sadece 3 gün sureceksin günde bı defa dedi kullandım geçti gercekten
Lavin01 NeverGiveUp ıslak mendil kullanmayın ve altını değiştirirken hemen bağlamayın biraz hava alsın çok geçmiş olsun
MRKbra NeverGiveUp geçmiş olsun ne kadarlık bebeğiniz altını silmeyin elinizden geldiğince alt değiştirirken Yıkayın ve ıslak kapatmayın bezini iyice kurusun hava alsın
NeverGiveUp MRKbra 16 aylık. Silmiyorum hep yıkıyorum doğdu doğalı ilk kez böyle pişik oldu bir şeyden mikrop kapmış