zarifbirhanim Esimin doğum günü var. Ona daha önceden aj saat, isme özel çakmak, kazak, cüzdan, tesbih gibi şeyler aldım. Taki takmıyor. Bu sene kase kaban almak istiyorum sizce saçma mi olur? Erkeğe ne hediye alınır? Esim romantik hediyeden de anlamaz.
ebz09 zarifbirhanim bence gayet mantıklı bir hediye olur ya erkeklere zaten birsey almak zor. Ben seneler önce 2 kazak bir anı defteri atkı ormustum ozaman nisanliydik😅 sonra hep kıyafet aldim eşime alabildiğim zaman ama son 2 senedir alamiyorum
Deletedmom4440 zarifbirhanim Bence Kış bitmek üzere gömlek seviyorsa yazlık güzel bi gömlek alabilirsin 😊 yada resimli telefon kılıfı seviyorsa veya Spor ayakkabı 😇
Duyulurum zarifbirhanim aldığınız kıyafetleri giyiyorsa tabi ki alınabilir kaban. Ben de doğum günlerinde eşimin ihtiyaçlarını almayı tercih ediyorum. Mesela bu yaz doğum günü için güzel bir deri kemer almak istiyorum inşallah.
zarifbirhanim Deletedmom_36 Her para konusu acildiginda benim popoma don alacak param yok diyor. Valla don alasım bile var 😀😀
zarifbirhanim Duyulurum ihtiyacı olan bir şeyi almak daha iyi sanırım. Kase kaban ya da güzel bir ceket mantıklı
Barannm_ zarifbirhanim neden sacms olsun eşortmen takimi istiydu benden evlilik yil donumnde aldm denk geldi erkeklere romantik ne alirn ki😄