Hnaz Merhaba tatlı anneler,9 aylık bebeğim bugün bazadan düştü😢 ağladı ama 10 dakika sustu,tekrar gülmeye falan başladı kusma vs olmadı zaten iki saat yatırmadım herhangi bir anormallik yok ama yine de aranızda yaşayan var mı sormak istedim
Rubab_Mommy Hnaz gecmiş olsun kafasinda kizariklik gozlerde kayma kusma gibi şeyler olmadiysa ALLAHin izni ile hic bişey olmaz.Bi anormallik hiss ederseniz mutlaka acile gidin🌸
hates123 Hnaz fışkırır tarzda kusma gözlerde kilitlenme kayma hareketlerinde başka herhangi bşr anormallik yoksa inşallah bir şey olmaz izleyin bebeğinizi sürekli içiniz rahat etmiyorsa bir acile götürün küçük bebeklerde tomografi elzem bi durum olmadıkça önermiyor doktorlar müşahade de izliyorlar geçmiş olsun
Mirka8696 Hnaz gecmis olsun, daha 1 ay once bebegim cokta alcak olmayan bazadan düştü sırt üstü sekilde kafasını carpti. Bi belirtisi olmamasina rağmen carptigi yer sistigi icin acile gittik tomografide kafatasi çatlağı cıktı onlem olarak 1 gece kaldik ama tekrar cekilen tomografide kanama cikmadigi icin döndük sonra. Yani icten kanama olup olmadigini ancak tomografiyle anliyorlarmis. Belirti olmamasina rağmen yatis verdiler bize.
Hnaz Mirka8696 sizlere de çok çok geçmiş olsun,rabbim birdaha yaşatmasın şişlik olmadığı için götürmedim 2 saat uyutmadım ve geceleri de gözetim altında tuttum şimdi nasıl bebişiniz iyidir inşallah Mirka8696