askbebekkadin02 Kızlar selaaamm bu hero baby bebelac’ın falan meyve pürelerini gün içinde kaç kere yedirebilirim kızım 5 ay 7 günlük?
Wanderlust askbebekkadin02 paketli urunleri doktorum onermedi mevsim meyvelerini cam rende veya eline verip yedirdim
Deniz95 askbebekkadin02 Ben 1,5 yaşına kadar meyvenin kendisini cam rendede rendeleyip veriyordum ondan sonra meyve yediremedim hiçbir şekilde şimdi onlardan veriyorum günde 1 defa başka türlü meyve yemiyor sağlıklı değiller kendisini yese meyvenin daha iyi ama
Mommqueen askbebekkadin02 hazır vermıyorum az önce mango püresi yaptım vakumlu cam kavanozlarda koydum miss 👌🏼
Deletedmom5284 Uzun yolculuk, tatil, uzun hastane işleri dışında tercih etmiyorum, yemek termosu var yemeğini çorbasını ona koyuyorum bir ufak kavanoz yoğurt yada ayran ve bir dilim kepek ekmeği atıyorum çantama
askbebekkadin02 Deletedmom5284 çok iyi😌 dikkat edicem bende bundan sonra başlamadan bırakiyim o halde ☺️
AytenMina askbebekkadin02 kullanmadım. Cok güzel kendim meyve püreleri yapıyorum günde 2 kez yediriyorum