252525 Bebeğim 8 aylık gece çok kalkıyor halim kalmadı artık çok yorgun ve uykusuzum sürekli memede kalmak istiiyo
252525 Ecrininnannesi Gece 12 de uyuyo dinlenicek hiç bir zamanım yok 12 de uyusa 2 saat uyusa ons da razıyım oda yok sabaha kadar 693809 kalkiyo 😔
252525 Themia Ams nasıl olucak gece.memeden kesmek çok zor inan artık dayanacak gücüm kalmadı çok bitkin ve halsizim 😔 dış hala çıkmadı
Themia 252525 oluyor valla benimkide memede uyuyordu sabah uyandığımda ayaklarım o kadar ağrıyordu ki yete basacak kuvveti bulamıyordum. Oluyor yani 😬
252525 Klymeneninatlasi 8 ay dir ne bitmez atakmis kolik di sonra meme reddi oldu sonra atak haftası 😔
Ecrininnannesi 252525 bak mesela benim kızım şuan 9 aylık 9 da yatırmaya başlıyorum 10 da yatıyor oda nasıl önce biraz emziriyorum sonra yatagina koyup ninni açıp sallayıp unutuyorum biraz daha iyi oldu
252525 Ecrininnannesi ya ben erken 10 da yatrip salona gitmeye korkyrm uyandgi an yanında olucam hiç bir yere gitmicem evde ablası var tık sesi olmck hemen uyaniyo
Yasemin38 252525 önerilmiyor kesinlikle canım psikomotor gelişimini olumsuz etkilediği için. diş dönemi olabilir canım Ek gıda yardımcın olmuyormu. Tadım yaptığın meyvelerle irmikli kaşık maması yapıp yatmadan 1 saat öncesinde yedirebilirsin.
Yasemin38 252525 https://resimyukle.io/r/uq0a2Akm2p fikir amaçlı bak canım. Rahatsız etmiyordur bence. Diş sıkıntısı başlayınca emmeye daha çok düşüyorlar ve geceler birbirine karışıyor
cnsymn 252525 bana doktorum sen kullan sütünden geçer demişti rezene için. Bebeğe vermek en son çare dedi.