Kuzeybabyy Düşmesin diye montesörri aldık yere yakın ayaksız 50 cm korkulukları yatagıda koyunca bu seferde korkuluktan başaşağı sarkıyor nasıl çözüm bulabilirim 😞
herseyguzelolacakk Kuzeybabyy kaç aylık canım? Bizimde var çatılı model. 18 aylıktan itibaren kullanmaya başladım. 1 aydır falan kullanıyoruz çok şükür şimdilik bişey olmadı. Bende çok korkuyorum ama ya sarkarsa düşerse diye. Rabbim evlatlarımızı korusun
Mommysharkdoodoodoodoo Kuzeybabyy çatılı olsaydı keşke ben perdeden korumalık diktirmiştim oğlumun yatağına daha yeni çıkardım 2,5 yaşına gelince… Evet sarkıyorlar düşüyorlar Allah korusun dikkat edin etrafına sünger minderlerden edinin bari.
Kuzeybabyy Mommysharkdoodoodoodoo çatılıya tırmanıyolar diye tavsiye etmediler sarkacagıda aklıma gelmedi yatak bariyeri alıcaz bi şekilde yükselticez
Kuzeybabyy herseyguzelolacakk bir yaşındayız çok hareketliler ya düşerim korkusu yok hiç zaten bilinçli değil daha
herseyguzelolacakk Kuzeybabyy evet 1 yaş için biraz daha erken olabilir canım. Allah korusun inşallah