Bbbusra Kızlar bebeğimin ateşi dün geceden beri var ( 4.5 aylığız). 37 nin altına bi türlü düşüremedim. 37.5 37.7 gibi ilerliyor hep. Ilık duş, calpol, ayak altına limon, mendil ıslatıp koydum ama düzeltemiyorum daha ne yapmam gerekiyo
[silindi] Bbbusra ateşi korkulacak kadar yüksek değil çok panik yapıyorsunuz 4 saat arayla dönüşümlü ateş düşürücü verin kendinize ayarlar şey kurumla alırım kurun ben öyle yapıyorum ben maalesef dikkat etmedim Benim bebeğim havale geçirdi çok üzgünüm bu konuda Allah kimsenin başına vermesin Siz dikkatli olun Eğer ki düşmezsiniz hiç düşünmeyin direk acile götürün
Ayse966 Bbbusra cok fazla ilaçlara yüklenmeyin bence enfeksiyon da olabılır belkı eger ilerliyorsa ilaçla düşüp sonra cıkıyo sa hastaneye götürmekte fayda var geçmiş olsun 🌸
Sonsuzmutluluk Bbbusra bana ateş 38 olmadan ateş düşürücü verme dedi doktor üstünü inceltin ellerini ayaklarını ılık suyla silin.3 4 gün sürerse acile götürürsünüz geçmiş olsun
Bbbusra alptoyyy hayır olmadı birden bire oldu böyle. Huysuz normalde böyle değildi. Hep kucakta kucaktada bi süre sonra ağlıyo. Az emiyo
Bbbusra [silindi] çok geçmiş olsun Allahım şifa versin hiçkimsenin bebeği hasta olmasın. Onların yerine biz hasta olalım çok zor
alptoyyy Bbbusra ya ateşi çokta yüksek degil aslında dört saat arayla ateş düşürücü verin en az bir gün bekleyin geçmezse doktora gidersiniz
[silindi] Bbbusra Teşekkür ederim Lütfen korkmayın Yani o kadar yüksek değil ama tabi ince giydin Bu arada ne olur ne olmaz ince giydin dediğim gibi aralıklı ilacını verin baktık geçmiyor götürün yani alta yatan kesinlikle bir hastalık vardır ani ateş boş boşuna olmayı enfeksiyondan dır yağ benim Bebeğimin kansızlığı vardı
hates123 Bbbusra diş ateşi olabilir mi acaba diş etleri kabarmış mı o yüzden de olabilir tabi siz doktora götürün bence inatçı ateşte mutlaka götürmek gerekiyor benim de bebeğim öyleydi ateşi bu sıralarda enfeksiyon çıkmıştı