Melekarzu Kızlarrr 6 günlük bebeğim var. Çocuk Dr araştırıyorum. Her ay götürmek şart mı, işitme ve sarılık testi hariç görme testi ve de yaptırmak gerekiyor mu?
Woody Melekarzu her ay sart. Çocugun gelişimine gore ek gida listesi veriyor doktoru mesela Kaldi ki bir sıkıntı olsa anlayamazsiniz. Agris olsa bilemezsiniz
Betlcelik Melekarzu Hastane yerine her ay zaten sağlık ocağina kontrole gidiyoruz ilk hafta ve 45 günlükte kalça ultrasonu için gitmen gerekiyor zaten
Vega_ Melekarzu gelişim takibi açısından ilk 6 ay her ay, 6.aydan sonra 1 yaşına kadar 3 ayda bir 1 yaş 18.ay 24.ay kontrolleri oluyor sonra yılda bir diye biliyorum öyle de yapıyorum. Size ve bütçenize göre yapılsa çok çok iyi olur.
oykuderin Melekarzu bütün testleri yaptırın. Ve lütfen her ay kontrole getirin. Ben getirdim çok şükür. yeri geldi idrar yolu çıktı hemen tedavi edildi yeri geldi kilo kaybetti hemen bakıldı.
Betlcelik Woody ne gibi kontrol olmasını isterdiniz? Bir anne çocuğunda farklilik hastalık sezdigi gibi doktora götürüyor zaten hastane gibi ortama yada gerçekten hasta olan çocukların sırasını gasp etmek sacma
Melekarzu Teşekkür ederim kızlar cevaplar için. Şuanda çocuk Dr ü araştırıyorum. Kimi Dr ücreti çok pahalı 350 den aşağı değil ne yazık ki… İzmir de uygun fiyatlı bir hastanede iyi bir çocuk Dr ü bulabilirim umarım