Mizmizmyrtle frambuaz 4 ay 25 günlük 4-5 gün önce geçtim doktorumuz sadece mama içtiği için tadımlara başla dedi sebze püresi veriyorum yoğurt veriyorum muz tattırdım öyle
frambuaz Mizmizmyrtle bızde suan mama tüketiyoruz sadece sütümde ciddi bir azalma var malesef gunde ıkı kez verebiliyorum sagıp, peki bu tadımların ölcüleri nedir
Mizmizmyrtle frambuaz valla ben ilk üç gün birer mama kaşığı verdim bugün yoğurt verince bir yemek kaşığı doldurdum tabağa hepsini de yedi
minikprensannesiiiii frambuaz 4 ay 12 günlük oğluma yoğurt veriyorum sağlık ocağında ki ebem yavaş yavaş başlayabilirsin dedi
frambuaz minikprensannesiiiii bazı anneler hazır ypgurt veriyormuş ya ben çiğ sütten yapıyorum sızde oyle verıyorsunuz degıl mi
Ruzz-Batu frambuaz 3 gun kuralinda nasilsa oyle veriyorum 1. gun cay kasigi sonra tatli sonra corba kasigi kadar bizimde bugun 3. gunumuz zaten yeni basladik
minikprensannesiiiii frambuaz Benim annemin ineği var canım ev yoğurtu veriyorum sütü iyice kaynatıp yoğurt yapıyorum
frambuaz maviskus iki ayrı doktora gittik mama agırlıklı ve gelısımı de ıyı oldugu ıcın tadıma gecebılrız dedı