gunesimm11 Kızlar bebegım 1 bucuk aylık emzirme süremix max 10 dk sürüyor ve 30 saniye aralıklarla tut bırak tut bırak yapıyor.Gögüslerimdeki sütü boşaltmıyor bugun farkettim birini verirken öbüründe yanma ve asırı agrı oluyor içinde sanki apse toplanmış ve emziriken gögsümün üstünde şiş şiş damarlar üst üste düğümlenmiş gibi napmam lazım hastaneyemi gitmeliyim bazen sagıp dondurucuya atıyorum ama kaç gündür sancılardan dolayı vakit bulamadım bi önerisi olan varmı
yamimami gunesimm11 bence doktora gidin ben de benzer bir durum yaşadım, antibiyotik kullanmam gerekti. Onun dışında şu döngü de sık sık tekrarlanmalı. Sıcak kompres, masaj, emzirme, kalan sütü sağma, soğuk kompres.
Damla29 gunesimm11 mastit böle göğüste sertlik olur elinize top gbi bişey gelir süt orda toplanır bebek emerken bastıkça oraya süt aşağı iner biraz acılı bi durum vr kızarır gögüs anlattgm gibiyse mastittir
Esolorin Öncelikle geçmiş olsun iki kere mastit olmuş biri olarak konuşuyorum hastaneye gidin ateş felan varsa antibiyotik baslatiyorlar yoksa da orda ki makinelerle sağımm yapınız sonra da bol bol emzirme yapın..şayet bunlar olmasa yüksek ateş yapıyor al ayak resmen boşalıyor