Vaveylaaa Kızlar içinde ay ay güzel tarifler olan var mı önerebileceğiniz bir kitap? Bu çocuk aç, bırak kendi yesin çok tavsiye edilmiş. Hangisi daha iyi acaba? Kitaplar çok pahalamışta birini alıcam
Ayseege6156 Vaveylaaa çok lüzumsuz bence YouTube da herşey mevcut veya instagram da dolu tarif var gereksiz yere para verme
Brutal-Betty Vaveylaaa valla hepsini içeriği farklı birinde pankekler kekler falan vae birinde tadım ayından başlıyor üçünün içeriği de çok güzel
Vaveylaaa Ayseege6156 oğlumu görseniz hak verirsiniz bana. 6 aylık sabah 8 de uyandı daha şimdi yeni uyudu. İnanın hiçbir şey yapamıyorum
Brutal-Betty Bırak Kendi yesin kitabında Mücver Kekler Pankekler Lezzetli toplar Köfteler Kroketler Bebek krakerleri Kurabiyeler Ekmekler Poacalar varvar 144 sayfa
Vaveylaaa Brutal-Betty tadımdan ziyade tarif istiyorum aslında, çünkü tadımları tek tek veriyorum öyle zaten
gulenadam Brutal-Betty öyle mi ben bilmiyordum bu çocuk aç kitabından başlıyor sanmıştım acıkınca yer kitabı tarifleri nasıl başlıyor tüh ya keşke onu alsaydım