Kattyperryy Canım çok istiyo ama evdeki o hamsinin kokusu 2 3 gün çıkmıyor başka nasıl yapabilirim sizler nasıl yapiyosunuz 🥴🙄
BirAlparslanAnnesi Kattyperryy fırında yapıyorum ben kokmuyo zaten evde kızartma yapmıyorum hiçbir şekilde istisnai durumlar hariç
homosapiens Kattyperryy tavada da yapsanız fırında da kokuyor ben fırına attıgımda camı felan acık tutuyorum davlumbazla
busrasilra14 Kattyperryy valla ben hamsileri guzelce yiksyip ayikliyorum sonra yine yikayip misir ununa buluyorum bolca. Tavada pisiriuorum ve aspiratoru 3 de aciyorum. Hic kokmuyor
alice0334 Kattyperryy be fırında yapıyorum kuzum hiç koku olmuyor sen rahatsız olursan her ihtimale karşı mutfak kapısını kapatırsın hiç bişey olmaz ben kapatmıyorum bile😊
Wolverine Kattyperryy bir küçük tencerede sirkeli su kaynat hamsiyi yaparken koku çok olmuyor öyle. Yumusatici filan kaynatma evinde bebeğin de vardır kimyasal sonuçta
Grlnl Kattyperryy koksa da yapın bence en fazla 2-3 gün koku oluyor dediğiniz gibi zaten mevsimi ne kadar
Belcim30 Kattyperryy fırında sorun olmuyor ya 1 gün ilk yaptığımda kokuyor oda koksun yani 😂 hamsi candır mutfağın camını biraz açarsın bir sey olmaz
Tgc9 Kattyperryy Tavanızın içine pişirme kağıdını yuvarlak şekilde kesin üzerine mısır ununa buladığınız hamsileri dizip az bir miktar yağ gezdirin tekrar bi pişirme kağıdı kesin üstüne yerleştirin ve bir kapak kapatın bu şekilde hem sağlıklı hem daha lezzetli ve evinizi kokutmadan pişirebilirsiniz aynı işlemi balık tavanız varsa onda da yapabilirsiniz.
Eeisitan Kattyperryy kızartırken suya vanilya yada sirke koyup cezvede kaynatıyorum aspiratörüde açıyorum bitti gitti bence kokmuyor
Bircicekkiz Kattyperryy çocuğunuz küçük degilse yiyebilecekse özellikle mutlaka yapın çok faydalı, bişey olmaz ben mutfağın kapısını kapatıyorum camı balkonu açıyorum, işim bittikten sonra heryeri Domestosla siliyorum miss oluyo
AyseAlyamm Kattyperryy canım nefis yemek tarifleri de görmüştüm yağlı kağıt arasinda pisiriyorlardi böylelikle hiç koku olmuyormus . Terasimiz olduğu için evde hiç balık pisirmedim tarifi denemedim de ama yapanlar çoktu bı bak derim 😊