biberonmamasi En fazla 350 liralık bütçem var kaliteli bir şey almak istiyorum bebeğim 6. ayına girmek üzere 6aydan sonra mama sandalyesine koyabilirim değil mi? Tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
NurY biberonmamasi dolapta Ikea antilop var temiz kullanan çok var bak bence yüz liraya bile satan var
Brutal-Betty biberonmamasi en uygunu ikea ya da A101 de kaliteli bir şey arıyorsan ki o fiyata kesinlikle bulamazsın 🤷en uygun 700 800 den başlıyor ben A101. den almıştım
hurremsultann biberonmamasi Ikea antilop çok tavsiye ediliyor en son bütçeniz kadar birşeydi almadığıma pişmanım
Brutal-Betty biberonmamasi yani fonksiyonlu ve kaliteli bir şey isterseniz,350 TL ye zaten bulamazsınız 🤷
kirmizibasliklikiz_ biberonmamasi herkes ikea antilop diyor ama ben hic memnun kalmadim iade ettim. Kraft snack mama sandalyesi aldim cok memnunum tavsiye ederim. Bej rengi suan 315 tl n11de
biberonmamasi kirmizibasliklikiz_ rica etsem link atabilir misiniz? Bebeğiniz kaç aylıkken oturtmaya başladınız
kirmizibasliklikiz_ biberonmamasi https://m.n11.com/urun/kraft-snack-mama-sandalyesi-1685241?magaza=escmarket&renk=gri&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAiA6Y2QBhAtEiwAGHybPdlFWE-lC4sgM2syzaFZojuKMXUo0PTNXIYAfOTgubDVnm_0-4Td7xoC8kcQAvD_BwE
kirmizibasliklikiz_ biberonmamasi 7 aylikken oturttum ama ben gec aldim onceden de oturtulur bence. Icine bir de yumusak yastik aldim